Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбелязваме Деня на българския лекар

Отбелязваме Деня на българския лекар

На 19-и октомври у нас се отбелязва Деня на българския лекар. По традиция днес ще бъдат връчени и престижните награди "Лекар на годината" 2014-а. Тазгодишният празник ще премине и под знака на благотворителността.

На 19-и октомври у нас се отбелязва Деня на българския лекар. По традиция днес ще бъдат връчени и престижните награди "Лекар на годината" 2014-а. Тазгодишният празник ще премине и под знака на благотворителността. Българският лекарски съюз отбелязва своята 25-а годишнина и в тази връзка се организира кампания в помощ на Фонда за лечение на деца. Желаещите да помогнат могат да се включат с SMS на 17 777 с текст FOND.

На традиционната церемония с концерт-спектакъл ще бъдат удостоени с почетните знаци на организацията лекари от цялата страна, участвали във възстановяването. Ще получат отличия и лекарите, които Регионалните колегии на БЛС излъчват като носители на почетен знак „Лекар на годината” – сребърен.

Днес ще бъдат връчени и отличия на заслужили лекари в категорията за млад лекар, за иновативни хирургични методики на очните болести, за принос в развитието на педиатрията, за особен принос в развитието на българската кардиологична школа и др. Ще бъде връчено и голямото отличие „Лекар на годината” 2014.

Министърът на здравеопазването поздрави българските медици и уточни, че в лицето на БЛС вижда "достоен  партньор при осъществяването на националната здравна политика, генератор на нови идеи и виждания за изграждането на едно по-качествено и справедливо здравеопазване.”

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега