Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Открийте културния ритъм на Царево в едно незабравимо лято

Открийте културния ритъм на Царево в едно незабравимо лято

Независимо дали сте любители на изкуството, музиката или просто търсите незабравимо преживяване, Царево има нещо специално за вас.

Това лято Царево отново се превръща в оживен културен център, преливащ от множество събития, които ще очароват както жителите, така и гостите на града. Независимо дали сте любители на изкуството, музиката или просто търсите незабравимо преживяване, Царево има нещо специално за вас.

За пръв път в Царево рок мюзикъл ще ви накара да почувствате прилив на адреналин, когато на сцената се появят актьорите от наелектризиращият рок мюзикъл "Да опазим Сребра невяста". Една силна история с разтърсваща музика.Изложба пленер провокираща мислите ви, показваща таланта и творчеството на местни и международни художници. От съвременно изкуство до исторически експозиции, тези изложби предлагат поглед към различни светове и перспективи, като предизвикват любопитство и вдъхновение.

Насладете се на магията на живата музика в Царево. Талантливи музиканти от различни жанрове ще завладеят сетивата ви с изпълнения, които варират от задушевни акустични сетове до динамични оркестрови шедьоври. Оставете се музиката да ви отнесе на пътешествие, изпълнено с емоции и ритъм.Оживена фестивална програма в Царево, където улиците оживяват от цветове, смях и дух на общност. Тези фестивали са радостна смесица от култура, изкуство и забавления, създаваща спомени, които ще останат за цял живот.

Ще се насладите на величието на оперната музика и майсторски класове, където мощни гласове и зашеметяващи оркестри се събират, за да изпълнят вечни класически и съвременни произведения.

В Царево всяко събитие е възможност да се свържете, да празнувате и да създадете трайни спомени. Това лято позволете на културния пулс на града да ви преведе през поредица от незабравими преживявания. Присъединете се към нас в Царево, където изкуствата оживяват, а всеки момент е шедьовър.Потопете в магията на разнообразни събития, включващи музикални и танцови изпълнения, изложения на местни занаяти и вкусни кулинарни преживявания.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега