Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват Флората с водосвет, концерт и атрактивно светлинно шоу

Откриват Флората с водосвет, концерт и атрактивно светлинно шоу

Пъстър празник очаква бургазлии и гостите на града след точно една седмица. Следващата сряда най-после ще бъде отворен новият експозиционен център „Флора“ – мястото, което според амбицията на общината ще се превърне в новата културна и туристическа перла на града. Грандиозната премиера, според предварителната програма, е предвидена за 20-и май, от 18 часа.

Пъстър празникочаква бургазлии и гостите на града след точно една седмица. Следващата сряданай-после ще бъде отворен новият експозиционен център „Флора“ – мястото, коетоспоред амбицията на общината ще се превърне в новата културна и туристическаперла на града. Грандиозната премиера, според предварителната програма, е предвидена за 20-и май, от 18 часа.

„Подготвяме еднонестандартно откриване с много приятна програма. В 18 часа ще започнем празникас изпълнение на Духовия оркестър, след това и ансамбъл „Странджа“, а накрая „Горещпясък“. Музикалната програма ще приключи по тъмно, когато ще зарадваме гоститес атрактивно светлинно шоу“, сподели пред PoligrafF.net уредникът на експо центъра – Саид Хамаме.

Преди откриванетоще бъде отслужен и водосвет, но все още не е изяснен точния час. Хамаме поясни,че XXXI-то издание на Национално изложение за цветя „Флора Бургас“ ще отвори врати запосетители още сутринта, тъй като участниците ще пристигнат рано, за да сенастанят. Общо 58 фирми ще се включат в тазгодишното издание на експозицията. В първата седмицаслед откриването, цветното изложение ще запълни пространството в новия експоцентър. Още с началото на юни, обаче, започва лятната програма на „Флора“.

„В дните между1-ви и 4-ти юни ще се проведе изложение за детски стоки. То носи името „Големиидеи за малки деца“, добави уредникът на експо центъра. Както PoligrafF.netвече ви разказа, през юли въвФлората ще се проведе литературно изложение „С книга на плажа“. В края на същиямесец новият експо център ще подслони и Фестивала на вината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега