Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват туристическия сезон в Созопол

Откриват туристическия сезон в Созопол

Новият туристически сезон в Созопол ще бъде открит с премиера на най- новия спектакъл на Нешка Робева. Официалното откриване на туристическия сезон ще бъде тази вечер от 20.30 ч. на Амфитеатъра.

Новият туристически сезон в Созопол ще бъде открит с премиера на най- новия спектакъл на Нешка Робева. Официалното откриване на туристическия сезон ще бъде тази вечер от 20.30 ч. на Амфитеатъра. Жителите и гостите на Созопол ще могат да се насладят на премиерата на най- новия спектакъл на групата на Нешка Робева.

”Купонът” е танцово- музикална пиеса, която включва и пищна феерия от светлинни ефекти. Лятното турне на феноменалната българска треньорка по художествена гимнастика с най- новия спектакъл започва от Созопол и ще продължи в цялата страна. Община Созопол е подготвила и мощна заря, която ще освети небето над курортния град в края на концерта.

Културният афиш на община Созопол за месец юни продължава с поредица от вечерни представления на местни неправителствени организации и клубове на тема „Възстановка на созополсия бит”, които ще се състоят от 18.00 ч. на Амфитеатъра. Българо- гръцкото дружество ще представи възстановка на годеж от миналия век на 5 юни, неделя.

Клуб „Българка” към СОСЗР са подготвили възстановка на седянка и истинско надиграване между моми и момци на 6 юни, понеделник.  Второто издание на созополските възстановки ще завърши на 9 юни, четвъртък с възстановката на Тракийско дружество „Яни Попов” на автентична тракийска сватба.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега