Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха 200 нелегални мигранти в Гърция

Откриха 200 нелегални мигранти в Гърция

Ново засилване на мигрантския натиск отчитат гръцките власти. Ежедневно към гръцките острови пристигат лодки с мигранти.

Ново засилване на мигрантския натиск отчитат гръцките власти. Ежедневно към гръцките острови пристигат лодки с мигранти. Днес бяха спасени десетки майки с деца в област Еврос.На мост на устието на река Арда гръцките власти намериха 200 мигранти, които по техни показания, са се движили 4 дни на гръцка територия без храна и вода. Повечето мигранти са майки с малки деца, бременни жени и болни хора.

Те са транспортирани до най-близкото здравно заведение, като на място се намира и представител на Върховният комисариат на ООН за бежанците.Те са пристигнали в Гърция с помощта на трафиканти, които ги оставили без поддръжка с риск за живота им, съобщиха от полицията.

Пред държавната телевизия ЕРТ министърът по миграцията и убежището  Димитрис Кайридес съобщи за засилен натиск от нелегални мигранти към гръцките острови и предимно към Лесбос.В област Еврос от сухопътната граница с Турция, където се изгражда граничната ограда, трафикантите използват много рисков маршрут по река Марица.Гърция настоява за запазване на присъствието на силите на европейската агенция по защита на границите Фронтекс по цялата дължина на турската граница.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега