Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха фотографската изложба на Иван Евтимов

Откриха фотографската изложба на Иван Евтимов

Самостоятелната изложбата на фотографа Иван Евтимов, „Мигове от фотографските ми дневници”, беше открита вчера /28.01.13/ във фоайето на НЧ „Просвета-1888” и Кинотеатър Поморие.

Самостоятелната изложбата на фотографа Иван Евтимов, „Мигове от фотографските ми дневници”, беше открита вчера /28.01.13/ във фоайето на НЧ „Просвета-1888” и Кинотеатър Поморие. Изложените произведения, събират в себе си мирогледа на автора и красотата на обикновените моменти от живота.

До 15.02.13г. посетителите ще могат да се докоснат до отношението на твореца към Поморие и морето. Иван Евтимов е роден на 19 април 1946 г. в София, завършва Полиграфическия техникум. Участва в редица национални и международни изложби и е награждаван многократно. През 1955 г. е избран за председател на Фотографското общество, няколко години е член на журито за подбор и класиране на изложбите и е един от учредителите на Национално Сдружение Фотографска Академия „Янка Кюркчиева”.  

„Добротата носи положителна енергия, положителната енергия носи творчество, творчеството носи необходимост добротата да бъде раздадена на другите”... Иван Евтимов сподели с гостите, че тази мисъл го насърчава да продължава да твори. На изложбата присъстваха Диана Апостолова и Кунчо Гайдов, заместник кметове на Община Поморие.

Диана Апостолова поздрави автора и сподели, че е впечатлена от неговите идеи и ентусиазъм. „Не спирам да разглеждам вашите фотографии. Благодаря ви, че прославяте фотографското изкуство в Поморие”, добави тя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега