Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха новия пътен възел "Българово"

Откриха новия пътен възел "Българово"

Открит за движение е новият пътен възел „Българово“ при км 352 от автомагистрала „Тракия“, с който ще се улесни пътуването на територията на област Бургас. Съоръжението е изградено по програма „Ново строителство“ на Агенция „Пътна инфраструктура“. Инвестицията от републиканския бюджет е 2 млн. лв.

Откритза движение е новият пътен възел „Българово“ при км 352 от автомагистрала „Тракия“,с който ще се улесни пътуването на територията на област Бургас. Съоръжението еизградено по програма „Ново строителство“ на Агенция „Пътна инфраструктура“.Инвестицията от републиканския бюджет е 2 млн. лв.

На пускането на обекта присъстваминистърът на регионалното развитие Десислава Терзиева и председателят наУправителния съвет на АПИ инж. Стефан Чайков.Пътенвъзел „Българово“ дава възможност на пътуващите към Слънчев бряг да избегнатнатоварения трафик през Бургас, като отбият от магистралата към Българово ипродължат по пътя Миролюбово – Каблешково – Тънково.

Пътищата от този далеченСеверен обход на Бургас, макар и третокласни, са в отлично състояние – подчертаинж. Чайков. Строителствотона пътен възел „Българово“ стартира на 15 май т. г. Изпълнител е „Трейс ГрупХолд“ АД. Стойността на договора е 1 976 222,45 лв. с ДДС. Строителниятнадзор е осъществен от „Пътинвестинженеринг“ АД. Техният договор е за 53 706 лв.с ДДС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега