Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха Планетариума в Бургас

Откриха Планетариума в Бургас

За всички деца, желаещи да посетят Планетариума и да наблюдават галактики, планети и съзвездия, входът на 1 юни в рамките на целия работен ден от 10,30 до 19,00 часа ще бъде свободен.

С детско звездно шоу и виртуална разходка в Космоса за най-малките започна първият работен ден на Планетариум – Бургас. Новото съоръжение беше открито навръх един от най-обичаните български празници – 24 май, от кмета на Бургас Димитър Николов и от генералния директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ) Петър Сеферов.



Като във фантастичен сценарий деца, облечени като звезди, излязоха от сферичната сграда на Планетариума, за да пренесат с вълшебните си танци всички присъстващи в тайнствения свят на галактиката. След тържествено извършения водосвет нетърпеливите посетители успяха да се докоснат до магията на Вселената, наблюдавайки 2D и 3D визуализации в реално време посредством последен модел оборудване.



По време на тържеството най-малките посетители участваха във вълнуващи арт работилнички и изработваха макети на планети. В детския научен център „ПланетУм“ пък малчуганите участваха в забавни игри на космическа тематика. 



За всички деца, желаещи да посетят Планетариума и да наблюдават галактики, планети и съзвездия, входът на 1 юни в рамките нацелия работен ден от 10,30 до 19,00 часа ще бъде свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега