Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха трупа на изчезналия през 2006-а син на бизнесмен

Откриха трупа на изчезналия през 2006-а син на бизнесмен

Откриха трупа на изчезналия през 2006 година син на добрички бизнесмен, съобщиха от МВР . Бащата е един от крупните бизнесмени и притежава месопреработвателни фабрики и борси в Добрич.

Откриха трупа на изчезналия през 2006 година син на добрички бизнесмен, съобщиха от МВР . Бащата е един от крупните бизнесмени и притежава месопреработвателни фабрики и борси в Добрич. ДНК-експертизата категорично доказва, че тленните останки са на Иван Йорданов Иванов и окръжната прокуратура издаде постановление да бъдат предадени на близките му.

Полицията издирва убийците на младежа. Окръжният съд в Добрич постанови през 2009 година присъди в различни срокове за членовете на организирана престъпна група, обвинена в отвличането на младежа.

Припомняме еи, че младежът е в неизвестност от 6 януари 2006 година. Тогава той и приятелката му пристигнали с автомобил пред дома му. Иванов слязъл да изключи сигнално-охранителната техника на къщата, а непознати с качулки на главите и с ръкавици го хванали и го напъхали в лек автомобил. На следващия ден похитителите уведомили с SMS бащата, че трябва да плати 550 000 евро откуп, но не се явили на уговорената среща.

33-годишният Тимур Куртсеид и двамата негови съучастници бяха признати за виновни от Окръжния съд в Добрич за отвличането на Иван Иванов и получиха ефективни присъди за срок от 4 до 7 години. Пред магистратите тримата обвиняеми признаха, че след отвличането младежът бил държан в селата Сливница и Божурово.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега