Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха тялото на изчезналия през януари Емил Боев

Откриха тялото на изчезналия през януари Емил Боев

Предстои да бъде извършена съдебна и ДНК експертиза, която категорично да установят самоличността му, обясни говорителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

Намереното във водоем край Перник тяло е на изчезналия преди два месеца Емил Боев, потвърдиха от полицията и прокуратурата.Личната карта на младежа е намерена в дрехите на тялото, което е разпознато от негови близки.

Предстои да бъде извършена съдебна и ДНК експертиза, която категорично да установят самоличността му, обясни говорителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

"Изказвам съболезнования на семейството. Намерени са вещи и особени белези, които ни дават основание да предположим, че именно това е тялото на Емил Боев. Същевременно след като е намерен, същата вечер около 10.30 ч. вечерта близките са уведомени от органите на полицията. С разрешение на наблюдаващия прокурор са имали възможност да видят тялото в "Съдебна медицина" и са го разпознали. Разбира се, ще бъде извършена и ДНК експертиза, за да можем да заключим категорично, че Емил Боев е лицето", каза тя.

Късно снощи тяло на мъж изплува от езеро край кв. "Бела вода", като самоличността му е потвърдена по татуировка, която Емил Боев има. Говорителят на ОД на МВР Перник Венцислав Алексов потвърди, че младият мъж се е удавил. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие.

Източник: БНТ

Откритото край Перник тяло е на Емил Боев, семейството му го е разпознало

Откритото край Перник тяло е на Емил Боев, семейството му го е разпознало. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Предстои да бъде направена и ДНК експертиза👉 https://bntnews.bg/news/zadarzhaniyat-v-belgiya-balgarin-se-e-radikaliziral-barzo-kaza-pred-bnt-govoritel-na-federalnata-prokuratura-1228455news.html

Публикувахте от "По света и у нас" - новините на БНТ в Петък, 31 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега