Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отлагат международния турнир по водна топка "Купа Бургас 2021" заради Ковид-19

Отлагат международния турнир по водна топка "Купа Бургас 2021" заради Ковид-19

Турнирът трябваше да се проведе през идващият уикенд на басейн "Флора", с участието на юношески формации до 17 години от Грузия, Сърбия, Турция и България.

Традиционният международен турнир по водна топка "Купа Бургас 2021" се отлага за втора поредна година. Причината е пандемията от Ковид-19, която не само не е отшумяла, но и крие нови опасности за есента. Турнирът трябваше да се проведе през идващият уикенд на басейн "Флора", с участието на юношески формации до 17 години от Грузия, Сърбия, Турция и България.

Организатор на турнира, който трябваше да се проведе за 15-ти път е КВТ"Черноморец" с подкрепата на Община Бургас. С оглед ситуацията, от "Черноморец" реагираха светкавично и го отмениха.

"За нас приоритетно е здравето на състезателите. Излишно е да правим всякакви компромиси в това отношение. Подготвихме се с купите и останалите награди. Надявам се 2022 година да е по-добра за всички и да организираме турнир на супер високо ниво", заяви председателят на КВТ"Черноморец" Петър Йонов, който е и главен треньор на "акулите" по водна топка, които постигнаха изключителни успехи през настоящата кампания в различните възрастови групи. Равносметката е впечатляваща - 2 шампионски титли, 2 сребърни отличия и 2 бронзови медала за бургаските ватерполисти в мъжкото и женското направление.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега