Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отлагат Нощта на литературата за октомври

Отлагат Нощта на литературата за октомври

Цялата програма е отложена за 7 октомври, а мотото ще бъде "Наесен с песен".

Европейската нощ на литературата през 2020 година трябваше да се проведе на 13 май. Заради пандемията от коронавирус и извънредното положение обаче датата на събитието бе изместена за есента. Цялата програма е отложена за 7 октомври, а мотото ще бъде "Наесен с песен".

Това ще бъде деветото издание на Нощта на литературата - европейска инициатива, в която се включват редица градове от целия континент. Традиционното майско събитие е форма на диалог между изкуството и градската среда, една среща на култури, автори, преводачи, издатели и любители на литературата. 

Припомняме Ви, че в рамките на миналогодишното издание, бургазлии и гостите на града получиха възможността да чуят австрийска, унгарска, белгийска, английска, португалска, испанска, датска, финска, френска, немска, ирландска, италианска, македонска, полска, румънска, шведска, словашка или чешка поезия и проза.

Живот на европейската литература вдъхнаха трима бургаски ректори - проф. Галя Христозова, която ръководи БСУ, проф. Магдалена Миткова, която е на чело на Университет "Проф. д-р Асен Златаров", и проф. Георги Янков - директор на Художествена академия - филиал Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега