Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отличиха бургаски полицаи на 21-та церемония "Полицай на годината"

Отличиха бургаски полицаи на 21-та церемония "Полицай на годината"

Бургаски полицаи бяха отличени на 21-ата церемония „Полицай на годината”. Сред наградените бяха Живко Даскалов - началник на група „Противодействие на престъпления против личността и трафик на хора“ при отдел „Криминална полиция“ в ОДМВР – Бургас и старши полицай Галин Петков, водач на автомобил в група „Охрана на обекти“ в Зонално жандармерийско управление - Бургас при ГД "Охранителна полиция".

Бургаски полицаи бяха отличени на 21-ата церемония „Полицай на годината”. Сред наградените бяха Живко Даскалов - началник на група „Противодействие на престъпления против личността и трафик на хора“ при отдел „Криминална полиция“ в ОДМВР – Бургас и старши полицай Галин Петков, водач на автомобил в група „Охрана на обекти“ в Зонално жандармерийско управление - Бургас при ГД "Охранителна полиция".

По горещи следи Живко Даскалов и колегите му установяват и задържат извършител на грабеж и на убийство на дистрибутор на хранителни стоки в Бургас. С прякото негово участие през лятото на изминалата година са разкрити организаторите на престъпна схема, занимавали се със сводничество. Под негово ръководство е установен по безспорен начин извършителят на тежко криминално престъпление в сeло Невестино, зверско убийство на бивши горски служител/.

Индивидуална поощрителна награда получи старши полицай Галин Петков. През юли и август миналата година той е командирован в курортен комплекс Слънчев бряг. За този кратък период от време той е засякъл 19 души, притежаващи наркотични вещества. Участвал е в установяването на извършител на грабеж от чужда гражданка. През годината е задържал трима души, обявени за общодържавно издирване, допринесъл е за извеждането от анонимност на лица от криминалния контингент.

На церемонията бяха връчени четири индивидуални, четири колективни, две поощрителни награди, както и специална награда за граждански принос към работата на полицията.Носител на голямата индивидуална награда „Полицай на годината 2014” е старши разследващ полицай Димитър Замфиров  от отдел “Разследване на тежката престъпност”  при дирекция “Разследване”  на ГД “Криминална полиция”.

Служителите на РДГП - Елхово при ГД „Гранична полиция“ станаха носители на голямата колективна награда. Тя е и признание за всички командировани служители от страната, които участваха в многоетапната специализирана полицейска операция на държавната граница. Призът е в памет на старши полицай Асен Асенов от ГДГП, който загина при изпълнение на служебния си дълг на 26 декември м.г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега