Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отличиха победителите в 24-тото издание на медийния конкурс ФАРА

Отличиха победителите в 24-тото издание на медийния конкурс ФАРА

В своите три дни фестивалът предложи наситена програма от интересни дискусии, панели и презентации с родно и чуждестранно участие.

В Бургас се проведе официална церемония по награждаване на победителите в 24-то издание на медийния конкурс ФАРА. В залата на Конгресния център се събраха над 600 от най-утвърдените специалисти и екипи в комуникационния бранш.

Голямата награда ,,Творческа агенция на годината“ спечели HUMAN.

Победителят в медийния конкурс на ФАРА 2024 е HUTS GROUP, а

„Рекламодател на годината“ стана Fashion Days.

„Благодаря на Община Бургас за доброто партньорство. Нямали сме такава база с толкова допълнителни и преливащи събития в основната програма - четения, изложби, посещение на остров „Света Анастасия”, а рекламните кампании са наистина много силни. Това показва, че всичко което се случва тук има смисъл”, каза в приветствието си Чавдар Кенаров. 


Снимка: Община Бургас

В своите три дни фестивалът предложи наситена програма от интересни дискусии, панели и презентации с родно и чуждестранно участие.

На официалната церемония с водещ актрисата от бургаската „Мелпомена” Пепа Николова бяха отличени най-добрите кампании в над 50 категории и подкатегории на творческия и медийния конкурс.

"Рекламата не е само бизнес услуга. Тя е форма на социално послание. Много вълнуваща е церемонията и всичко, което се случи на тази сцена, дава много поле за размисъл и креативност. Всички в залата сте победители. Поздравявам организаторите и очаквам следващата година отново да сме заедно", сподели Диана Саватева -зам.-кмет по "Култура и вероизповедание" в Община Бургас. 

Всички носители на златни награди във фестивала ще участват напълно безплатно в един от най-престижните фестивали в Европа.

Фестивалът ФАРА се проведе благодарение на подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и дъщерното й дружество Нет Инфо като основни спонсори.

ФАРА 2024 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции с подкрепата на Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега