Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отсечка на автомагистрала „Струма“ще носи името на алпиниста Боян Петров?

Отсечка на автомагистрала „Струма“ще носи името на алпиниста Боян Петров?

Кирил Петков бе категоричен, че изграждането на АМ „Струма“ през Кресна и Кресненския пролом ще започне само след постигане на консенсус между правителството, местните хора, гражданското общество и учените.

Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на гражданската инициатива „Да спасим Кресненския пролом – в памет на Боян Петров”. Премиерът изрази подкрепа за тяхното искане бъдещата и последна отсечка на автомагистрала „Струма“, извън Кресненския пролом, да носи името на прочутия алпинист и природозащитник Боян Петров.

Министър-председателят заяви, че строителството на качествена магистрала в този участък е приоритет на правителството. Кирил Петков бе категоричен, че изграждането на АМ „Струма“ през Кресна и Кресненския пролом ще  започне само след постигане на консенсус между правителството, местните хора, гражданското общество и учените.

Министър-председателят гарантира, че предстоят редица експертни и политически разговори по темата и ще се търси най-доброто решение, което е допустимо и спрямо европейските изисквания.

В срещата на премиера Петков с представителите  на гражданската инициатива участваха и народните представители Зорница Стратиева и Александър Дунчев. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега