Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Паркинг със 100 места и нови тротоари за "Меден рудник"

Паркинг със 100 места и нови тротоари за "Меден рудник"

Жителите на к-с “Меден рудник” от блокове 486 – 487 се сдобиха с нов паркинг. Той е разчертан за около 100 автомобила, но при нужда може да побере и повече. Помислено е не само за автомобилите, но и за пешеходците. Като допълнение към проекта е изпълнен нов тротоар, широк 5 метра и с площ 560 квадратни метра, водещ към близката автобусна спирка.

Жителитена к-с “Меден рудник” от блокове 486 – 487 се сдобиха с нов паркинг. Той еразчертан за около 100 автомобила, но при нужда може да побере и повече. Помислено е не само за автомобилите, но и за пешеходците. Като допълнение към проекта е изпълнен нов тротоар, широк 5 метра и с площ 560 квадратни метра, водещ към близката автобусна спирка.

Предимесец мястото представляваше необлагороден терен, от който по-рано бяхапремахнати 50 незаконни ламаринени гаража.Застроителството на паркинга са използвани 400 тона асфалт, а площта му е 2630квадратни метра. Около него са изградени 200 линейни метра бордюри. Отделно за изграждането на тротоара са употребени 54 тонаасфалт.

“Знам,че “Меден рудник” е много голям, с много остаряла инфраструктура и трябва ощемного работа, за да се усети цялостна промяна. Голям е броят наблагоустройствените проекти, които ще се случат в комплекса и тази, и презследващата година”, каза кметът Димитър Николов, който днес посети новияпаркинг заедно с териториалния директор Магдалена Манолова и поговори с хоратаот района.

(теренът преди реконструкцията)

В“Меден рудник” е готов още един нов тротоарен участък, отново водещ къмавтобусна спирка – пред бл. 114. Предстои рехабилитация на още няколконатоварени пешеходни зони в комплекса, довършване на новия покрит басейн, а съссредства по проекта “Интегриран градски транспорт” ще се строи нова автогара ище се ремонтират основно улиците, по които върви общественият транспорт.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега