Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Парламентът одобри оттеглянето на кабинета на "Има такъв народ"

Парламентът одобри оттеглянето на кабинета на "Има такъв народ"

Гласуваха 166 депутати, 105 от тях гласуваха "за"

Парламентът гласува и прие оттеглянето на проектокабинета на "Има такъв народ", както и  желанието на Пламен Николов да не е премиер беше уважено със 105 гласа "за" при 166 гласували депутати. В пленарната зала отново не влязоха депутатите от "Има такъв народ".

"Намираме се в абсурдна ситуацията. Тук липсва мандатоносителят, заради когото сме в тази ситуация. Липсва кандидатът за премиер, който се отказа по лично причини. Ние много лесно, в този момент, можехме да стоим и да потриваме ръце, както и да ви вкараме в ситуация, от която е много трудно излизането. Ние няма да направим така. Ние ще гласуваме против това решение, за да може то да бъде приключено. След това да се приключва с втория и третия мандат и очевидно да се отива към нови избори", заяви Тома Биков от ГЕРБ.

Председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов направи кратък коментар пред медиите в кулоарите на парламента малко преди депутатите да гласуват оттегления проектокабинет на партията. "Заявихме, че ако нямаме подкрепата на другите две партии, ние няма да предложим кабинет. Не го и предлагаме. В името на това, че си имат мнозинство да си вземат решение. Толкова е просто – Христо Иванов е бивш министър на Бойко Борисов и му викаше "шефе", Мая Манолова беше в БСП и викаше "Дайте шанс на Орешарски", гласува Делян Пеевски с едната с ръчичка там , с която натискала бутона за шеф на ДАНС. Татяна Дончева да не казвам през какво мина. Всичките са овъртолени като свински черва, да се оправят".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега