Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Парма ще продаде Божинов само при супер оферта

Парма ще продаде Божинов само при супер оферта

Генералният директор на Парма Пиетро Леонарди сподели, че българския нападател на тима Валери Божинов може да бъде продаден само в случай, че пристигне оферта на много висока стойност за него.

Генералният директор на Парма Пиетро Леонарди сподели, че българския нападател на тима Валери Божинов може да бъде продаден само в случай, че пристигне оферта на много висока стойност за него. През последните няколко дни 24-годишният футболист бе свързван с трансфер в Бешикташ и дори имаше конкретна оферта от истанбулския гранд, но той в крайна сметка реши, че за него е по-добре да остане на "Енио Тардини". В същото време един от шефовете на клуба Пиетро Леонарди успокои феновете, че освен Божинов, Блерим Джемали също ще остане в отбора, въпреки засиления интерес към него.

"Към този момент нямаме намерение да се разделяме нито с Джемали, нито с Божинов. За Валери няма нищо вярно в писанията, че ние държим на всяка цена да го продадем или пък той иска да напусне отбора. Да, наистина Божката изпитва трудности в момента, но въпреки това той е само на 24 години и е футболист от висока класа. Бихме го продали само, ако пристигне оферта, която няма как да откажем. Говоря за наистина много голяма сума. Ние лично вярваме, че Бож ще направи нужното, за да си върне титулярното място", заяви Леонарди.

Източник: Novsport.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега