Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Патрисия Илиева стана „Студент на годината“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Патрисия Илиева стана „Студент на годината“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

За нейни подгласнички бяха избрани Елена Янакиева – третокурсничка в специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“ и Денислава Дерменджиева от Факултета по обществено здраве и здравни грижи.

Петокурсничката в специалност „Медицина“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Патрисия Илиева получи приза за отлични успехи в обучението – „Студент на годината“ на висшето учебно заведение. Патрисия Илиева има многобройни участия и награди от различни програми и проекти. Била е стажант лекар в УМБАЛ Бургас, а в момента работи в Интензивния сектор на МБАЛ „Сърце и мозък“.

„Тази година студентите вложиха много сърце, знания и умения, не само в постигане на научни резултати, но и в социалната дейност. Искам да ви пожелая в навечерието на коледните и новогодишни празници да бъдете здрави, да бъдете все така отдадени на нашия университет и на всичко, което получавате от нас, защото то после ще ви послужи в живота“, пожела ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ проф. д-р Христо Бозов на номинираните студенти.


Снимка: Община Бургас

„Пожелавам ви много години напред да се връчват тези прекрасни награди. Искам да благодаря на всички студенти, които са номинирани. За мен те вече са спечелили, защото това са положени усилия и труд, както в науката и знанието, така и да си част от живота на университета и обществения живот на града. Община Бургас ще продължи да партнира на ръководството на университета. Поздравявам всички номинирани и ви пожелавам весели празници“, пожела и кметът на Бургас Димитър Николов.

„Да следвам медицина първоначално беше налудничава идея, след това се превърна в цел за мен, а после и в сбъдната мечта. И съм изключително щастлива, че тази мечта се сбъдна именно в Бургас“, заяви носителката на приза Патрисия Илиева.

За нейни подгласнички бяха избрани Елена Янакиева – третокурсничка в специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“ и Денислава Дерменджиева от Факултета по обществено здраве и здравни грижи.


Снимка: Община Бургас

Гостите на тържеството бяха поздравени от Самуел Мануелян с химна на лекарите „Молитва“ и „Рождество“, Жаклин Костадинова с песента „Нека вали“ и от децата от мажоретен състав на НБУ „Михаил Лъкатник“ с ръководители Диана Дончева, доц. Златка Димитрова и Елена Янакиева.

Номинирани за наградата „Студент на годината“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бяха още София Стамболиева - /2 курс рехабилитатор/ в Медицинския колеж към висшето училище, Деница Петрова – магистър 1 курс по „Екология и екологичен мениджмънт“ във Факултета по природни науки, Борислава Славова – 3 курс във Факултета по технически науки.

На връчването на наградата присъстваха още общинските съветници Ясен Проданов, Мариела Кирова, д-р Диан Господинов, представители от „Сдружение на младите лекари“, доц. Николай Герасимов от Тракийски университет, декани и зам.-декани на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и студенти.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега