Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Павел Маринов: Приятели ме подтикнаха най-накрая да покажа картините си

Павел Маринов: Приятели ме подтикнаха най-накрая да покажа картините си

С много скромност и любов към изкуството бившият областен управител на Бургас – Павел Маринов най-накрая обяви, че ще подреди изложба със свои картини. За много от хората новината бе пълна изненада, макар за други артистичните наклонности на юриста да са отдавна известни.

С много скромности любов към изкуството бившият областен управител на Бургас – Павел Мариновнай-накрая обяви, че ще подреди изложба със свои картини. За много от хоратановината бе пълна изненада, макар за други артистичните наклонности на юристада са отдавна известни. Пред PoligrafF.net Маринов сподели, че рисуването отдавна е част отживота му, но до този момент е била предмет единствено на лично изживяване.Приятели го убедили, че е крайно време да сподели произведенията си катоорганизира изложба.

„В изложбатавлизат пейзажи – морски и планински, рисувани в различни моменти и различнинастроения. Те са по-скоро импресии, отколкото реалистични творби. Досега сабили, така да се каже, за „лично ползване“ – показвал съм ги само нанай-близките си. Някои от тях съм подарявал“, обясни Маринов пред репортер на PoligrafF.net.

По думите наМаринов, изложбата е семпла и непретенциозна. Той обясни, че никога не ерисувал професионално, не е изучавал изобразително изкуство, но винаги епосягал към четката за удоволствие. За него това е терапия и развлечение, хоби,което му носи приятно настроение.

Експозицията щебъде открита на 15-и януари (четвъртък) от 18 часа в Галерия „Бургас“ (ж.к.„Лазур“, ул. „Абоба“ 13). Част от творбите са предоставени от новите си собственици– приятели на юриста, но други са от личния архив на бившия областен управители ще могат да бъдат закупени от посетителите на изложбата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега