Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Печатат пет вида бюлетини за изборите през октомври

Печатат пет вида бюлетини за изборите през октомври

Печатат пет вида бюлетини за изборите на 25 октомври. Едната ще бъде за референдума, а останалите четири са за местния вот - общински съветници, кмет на община, кмет на район и кмет на кметство.

Печатат пет вида бюлетини за изборите на 25 октомври. Едната ще бъде за референдума, а останалите четири са за местния вот - общински съветници, кмет на община, кмет на район и кмет на кметство, обясни говорителят на ЦИК Цветозар Томов в ефира на Нова телевизия. Бланките ще изглеждат по сходен начин на тези за евроизборите.

В бюлетините за общински съветници лявата част ще бъде отделена за имената на партиите, коалициите и независимите кандидати. В дясно ще бъдат изписани числата за преференциалния вот.

Изборните бланки за кметове - на община, район и кметство, ще бъдат структурирани по подобен начин, но без преференции - от ляво ще бъде името на партията, коалицията или инициативния комитет, а от дясната - името на самия кандидат. Избирателите ще попълват максимум два от трите вида.

Бюлетината за референдума ще бъде най-малка. На нея ще отбележим само "да" или "не" на въпроса относно електронното гласуване. След това бланката ще се поставя в плик.

Все още не е ясно дали всички бюлетини за местния вот ще се поставят в една и съща кутия. Възможно е отделните бланки да се разпределят по видове, макар че специалисти се притесняват дали това няма да създаде объркване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега