Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пеевски: ДПС няма желание да участва в изпълнителната власт

Пеевски: ДПС няма желание да участва в изпълнителната власт

"Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и нямаме желание, така че не са към нас тези въпроси. Коректно е да питате ПП-ДБ и ГЕРБ". Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на журналисти дали е отправяно предложение към президента за участие в т.нар. сглобка

"Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и нямаме желание, така че не са към нас тези въпроси. Коректно е да питате ПП-ДБ и ГЕРБ". Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на журналисти дали е отправяно предложение към президента за участие в т.нар. сглобка.

"В парламентарното мнозинство не съм видял досега да има такава партия. Като се създаде "Трети март", а гледам, че я създават,  ако е проруска, както очакваме, никога няма да работим с нея", обясни Пеевски.

"По-евроатлантическа партия от ДПС няма в този парламент", подчерта председателят на ПГ на ДПС. Той заяви, че за момента няма призовка или покана от прокуратурата. "Очаквам, че ще има реакция на направените запитвания вече. И се надявам  да не се бави прекалено много, защото виждате че обществото се вълнува по тези въпроси -  какво се случва в тъмната институция, пълна с много кеш", напомни Пеевски. Той подчерта, че запитванията са базирани на медийни разкрития и публикации. 

Източник: Dariknews.bg.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега