Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пейчев: С лека ръка Царево пропуска шансове да разшири туристическия сезон

Пейчев: С лека ръка Царево пропуска шансове да разшири туристическия сезон

"Интересното в това изложение беше важната подробност, че в него участваха всички морски общини без една от Бургаска област", коментира Пейчев.

С лека ръка Царево пропуска шансове да представи себе си в нова светлина и да разшири туристическия сезон. Това коментира общинският съветник Емил Пейчев. Повод за коментара му е отсъствието на Община Царево на Международното изложение "Културен туризъм", провело се от 21 до 23 април във Велико Търново. 

"Сигурно ще кажете „Е, какво толкова, изложения се провеждат къде ли не“. Така е, но интересното в това изложение беше важната подробност, че в него участваха всички морски общини без една от Бургаска област... Отсъствието на Община Царево на това изложение във Велико Търново е знаково. При положение, че повече от 40% от туристическите пътувания са провокирани от интерес към природата и културата. А на тази проява бяха представени освен общини от страната, също така и малки семейни фирми, производители и пазители на стари семейни рецепти за различни продукти и ястия", споделя Пейчев.

По думите му малките семейни фирми не са на почит в Царево, "тъй като местната администрация почита само една фирма на един близък до кмета съветник... Що се отнася до културата, в Царево и съставните селища има интересни културни обичаи, традиции и културни ценности, които можем да покажем на хората от страната и чужбина.Културният туризъм има потенциал да е целогодишен, а морският ...логично, привлича интерес само през лятото и началото на есента.Затова ме боли, че с лека ръка Царево пропуска шансове да представи себе си в нова светлина и да разшири туристическия сезон".

Уважаеми Съграждани и Приятели,Попаднах на една твърде интересна информация за XVIII МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ “...

Публикувахте от Емил Пейчев в Неделя, 23 април 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега