Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пеле: Неймар има потенциал да стане по-добър от Меси

Пеле: Неймар има потенциал да стане по-добър от Меси

Легендарният бразилски нападател Пеле остана доволен от професионалното развитие на бившата звезда на Сантош през последните две години. Пеле вярва, че Неймар има необходимите футболни качества да надмине постиженията на 25-годишния аржентински национал.

Легендарният бразилскинападател Пеле остана доволен от професионалното развитие на бившата звезда наСантош през последните две години.Пеле вярва, че Неймар иманеобходимите футболни качества да надмине постиженията на 25-годишния аржентински национал.

Бившият голмайстор наСантош подписа договор със шампионите в Примера Дивисион на стойност 59 милионаевро и бе представен пред хилядите привърженици на клуба в началото на тазиседмица.По време напресконференцията Неймар разкри, че няма търпение да започне да помага на Меси„да бъде най-добрият играч в света”, но Пеле вярва, че притежава всичконеобходимо да изпревари своя съотборник.

По този повод легендарниябразилец заяви в последните новини за футбол: „Неймар наистина израстнамного през последните две години. Той може да използва и двата си крака еднакводобре и има голям отскок. Това което се опитвам даобясня на останалите хора е, че и двамата са много добри играчи. Аз харесвамМеси и неговата игра, но ако трябва да правя сравнения, смятам че Неймарпритежава качествата да играе по-добре от Меси... а може би не. Не съм доволен, чеСантош загубиха един наистина добър играч. Смятам обаче, че това е добре занеговото развитие, защото той определено е най-добрият футболист в Бразилия ивече притежава нужния опит да играе в чужбина.”

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега