Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пенсионната система без промяна до 2020 година, обеща Младенов

Пенсионната система без промяна до 2020 година, обеща Младенов

Няма да има промени в пенсионната система до 2020 година, обяви социалният министър Тотю Младенов, помолен да коментира изказванета на президента на Европейския съюз Херман ван Ромпой, който посочи, че всичките 27 от ЕС трябва да реформират пенсионните си системи.

Няма да има промени в пенсионната система до 2020 година, обяви социалният министър Тотю Младенов, помолен да коментира изказванета на президента на Европейския съюз Херман ван Ромпой, който посочи, че всичките 27 от ЕС трябва да реформират пенсионните си системи.  По думите на Младенов начертаното до 2020 година трябва да се изпълнява и то ще донесе необходимата устойчивост на пенсионната система в страната.

"България през последните години направи доста сериозна реформа в пенсионната си система", обоснова мнението си Младенов и припомни, че до 2020 г. осигурителният стаж се увеличава всяка година с четири месеца, а възрастта за пенсиониране - също с четири месеца на година, докато достигне 65 години за мъжете и 63 - за жените. От 2012 г. с две години се увеличи и необходимият осигурителен стаж за военните и за полицаите, посочи министърът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега