Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Песните на Фреди Меркюри и Queen завладяват клуб „Модерен театър” в Бургас

Песните на Фреди Меркюри и Queen завладяват клуб „Модерен театър” в Бургас

Билети на касата на НХК и на място в деня на концерта.

Тридесет години след смъртта на британския композитор и водещ вокалист на рок групата "Queen" Фреди Меркюри, едни от най-обичаните български музиканти се събират на концерт в Бургас, за да почетат паметта му. В проектът „Acoustic Queen Project” участват Славин Славчев - вокал, Славчо Николов от БТР, Дони - бас китара и вокал, Венко Поромански - ударни, Михаил Шишков – син - клавишни, мандолина и вокал. 

„Преди доста време, вероятно девет години изминаха, направихме един проект "Acoustic Beatles Project", който имаше доста сериозен успех. След това го прекратихме, защото започнахме солидна работа с "Фондацията". Сега вече можем да съвместяваме дейностите и в случая си дадох сметка, че има едно голямо събитие - трийсет години от смъртта на Фреди и 75 години от неговото рождение. Второ - имаме конкретен вокалист - Славин Славчев, който може да се справи с тежестта на тази програма, и трето - имаме хора с достатъчния опит да покрият всички инструменти, с които са работили "Queen", разказва поп-рок музикантът Дони. 

Той заедно със Славчо Николов и Венко Поромански са "гръбнакът" на новия проект „Acoustic Queen Project.” Концертът в Бургас ще е на 26 февруари, от 20.00 часа, в клуб "Модерен театър". Шоуто ще продължи близо два часа и включва повече от двайсет от най-големите хитове на британската рок група. 

„Всъщност да поясня изпълняваме с акустични или полуакустични инструменти всички песни на "Queen". Който дойде на тази изява, ще чуе всичко, което очаква, казва Дони. "Важно нещо, което трябва да отбележа е, че това не е характерният дебют, както го разбират да речем на Запад. Гледал съм доста странни неща - например вокалистът си слага зъби подобни на Фреди, или групи, които правят дебюти на Бийтълс, обличат се като тях и правят същите движения. Ние това нещо не го предлагаме. По-скоро сме себе си и отдаваме необходимия поклон към музиката на хората, от които сме се учили", добавя Дони. 

КОНЦЕРТЪТ ЩЕ БЪДЕ НА 26 ФЕВРУАРИ ОТ 20ч. в Клуб „Модерен театър”. Билети на касата на НХК и на място в деня на концерта. За повече информация и резервация тел.0894898098.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега