Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пет бургаски двойки планират сватба този петък и само една на Свети Валентин

Пет бургаски двойки планират сватба този петък и само една на Свети Валентин

По-малко от седмица ни дели от най-романтичния ден на годината - Свети Валентин. Романтиката за Деня на влюбените вече витае във въздуха. За една бургаска двойка, тази година 14 февруари ще бъде още по-специален, защото те планират ще си кажат заветното “Да!” именно тогава.

По-малко от седмица ни дели от най-романтичния ден на годината - Свети Валентин. Романтиката за Деня на влюбените вече витае във въздуха. За една бургаска двойка, тази година 14 февруари ще бъде още по-специален, защото те планират ще си кажат заветното “Да!” именно тогава. Това съобщиха за "PoligrafF" от Общински обреден комплекс. 

Т. нар. „сватбен сезон“ започва през април и приключва през есента. Повечето младоженци предпочитат топлите и слънчеви сезони, подходящи както за снимки, така и за ефирните тоалети. Въпреки това, всяка година двойки се венчават на Свети Валентин, обединявайки двата празника на своята любов в един.

По-предпочитаната дата през февруари обаче се оказва 12.02.2021 г. Тогава се очаква пет бургаски двойки да се врекат във вярност. Всички бракосъчетания ще се състоят в Обредната зала на ул. "Вардар", допълни още управителят на Общински обреден комплекс Магдалена Карастоянова. 

Едва началото на годината е и към момента липсват желаещи да се венчаят на най-лесно запомнящите се дати като 21.02.21, 12.12.21 и 21.12.21. Броят им обаче със сигурност ще се повиши с наближаването на датите, тъй като все повече младоженци разчитат освен на любовта си и на нумерологията за успешен брак.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега