Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев посети община Руен

Петър Кънев посети община Руен

Водачът на листата на „БСП лява България" за 2-ри МИР – Бургас Петър Кънев и кандидатът за народен представител от листата на коалицията Кирил Стоичков посетиха община Руен и проведоха там среща с граждани. Обсъдени бяха най-важните за региона проблеми. Като такива жителите на общината посочиха липсата на регламентирано сметище, окаяното състояние на пътищата в селата и липсата на канализация в някой от тях.

Водачът на листата на „БСП  лява България"  за 2-ри МИР – Бургас Петър Кънев и кандидатът за народен представител от листата на коалицията Кирил Стоичков посетиха община Руен и проведоха там среща с граждани.  Обсъдени бяха най-важните за региона проблеми. Като такива жителите на общината посочиха липсата на регламентирано сметище, окаяното състояние на пътищата в селата и липсата на канализация в някой от тях.

В препълнената зала хората зададоха на Петър Кънев и Кирил Стоичков много въпроси, свързани със социално-икономическите проблеми в страната, политическата обстановка, ситуацията в земеделието.

„Хората си тръгнаха обнадеждени и с желание за работа. Нямаше приповдигнати фрази и празни обещания", коментира проведената среща Мария Стойчева, жител на община Руен. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега