Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Колев: Излизаме за победа

Петър Колев: Излизаме за победа

Днес се състоя редовната пресконференция на ПСФК „Черноморец-Бургас“. Тази събота, от 20:00 часа, „акулите“ приемат тима на „Локомотив“ София. Пред медиите застана помощник-треньорът на бургазлии Петър Колев.

Днес се състоя редовната пресконференция на ПСФК„Черноморец-Бургас“. Тази събота, от 20:00 часа, „акулите“ приемат тима на„Локомотив“ София. Пред медиите застана помощник-треньорът на бургазлии ПетърКолев. Ето какво сподели той:

„За нашите футболисти е важно да доиграят сезонамаксимално сериозно, за да можем и ние да направим своите изводи, да разберемна кого можем да разчитаме. Въпрос на характер и лична настройка от всекифутболист е да даде всичко от себе си както в този мач, така и в останалите докрая на сезона. Нямали сме за цел да се връщаме на минали моменти и срещи, зада надъхваме допълнително играчите. На преден план трябва да излезе тяхнатаамбиция, която да покаже, че имат бъдеще в този отбор.Не успяхме да организираме контрола на мястото на мача,който не играхме с „Етър“, но направихме учебна игра.

Имаше хора на проби,които успяхме да видим в нея. Използвахме времето си рационално и считам, чесме готови за мача с „Локомотив“ София.От групата за мача отпадат Исуф Уатара, Лорис Арно,Тихомир Трифонов и Балджийски. С проблеми е Лъчо Балтанов, но ще се опитаме синжекции и медикаменти да притъпим болката му в коляното, за да може той давземе участие. Това се случи в последния момент. Смятахме, че имаме достатъчнохора и затова пуснахме Милчо Ангелов и Станислав Дрянов да помогнат на елитнатани юношеска формация, но в сегашната ситуация сигурно и те ще вземат участие.Знаем с какви футболисти разполага нашия опонент. Иматдоста дълга скамейка за България, около 28-29 опитни състезатели. Именно затование не се считаме за някакъв голям фаворит в мача, но ще излезем и ще направимтака, че с поведението си да разсеем всякакви съмнения, ако в някой има такива."

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега