Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пикола на хотел в Сл. бряг тарашат стаи с откраднат ключ

Откраднатото е на стойност 80 000 лева
Пикола на хотел в Сл. бряг тарашат стаи с откраднат ключ

Задържани са четирима младежи, които в продължение на повече от четири месеца са извършели множество кражби от стаи в хотел "Калина Гардън" в Слънчев бряг, като стойността на отнетите вещи е в размер на около 80 000 лв. Двама от задържаните са криминално проявени. Всички са от бургаския квартал "Долно Езерово".

Задържани са четирима младежи, които в продължение на повече от четири месеца са извършели множество кражби от стаи в хотел "Калина Гардън" в Слънчев бряг, като стойността на отнетите вещи е в размер на около 80 000 лв. Двама от задържаните са криминално проявени. Всички са от бургаския квартал "Долно Езерово".

Констатирано е, че младежите в различна степен и съпричастност са извършители на кражбите от хотелските стаи. Извършителите отключвали вратите на стаите с ключ, откраднат от рецепцията на хотела, докато работели като пикола към комплекса. Младежите признали, че откраднатата валута обменяли в няколко бургаски обменни бюра.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.

Междувременно, вчера, в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 23-годишна полска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че за времето от 02.00 ч. до 04.00 ч. на 23.08.т.г., през незатворената балконска врата е проникнато в хотелската й стая, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 500 евро и лаптоп.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега