Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиромански бунт в BG

Пиромански бунт в BG

Пиромански бунт се шири из родната ни страна вече месец. Умишлено се подпалват автомобили в столицата, като за месец и половина бройката им надхвърля 40.

Пиромански бунт се шири из родната ни страна повече от месец. Умишлено се подпалват автомобили в столицата, като за месец и половина бройката им надхвърля 40. За последните дни в Бургаско също не липсваха случаи на опожарени коли, като само за вчерашния ден подпалени са били 3 автомобила в областта. Днес обаче пироманите посягат и на търговски обекти.

Фризьорски салон бе подпален през изминалата нощ в Бургас. Сигналът за пожара в комплекс "Лазур" е подаден 15 минути след полунощ. Огънят е потушен от близки на собственичката още преди пристигането на пожарната. Установено е, че в салона е проникнато чрез отключване с подбран или подправен ключ, като по пода и столовете в салона е открита разлята гъста кафеникава течност. От пожара напълно е изгорял диван и са нанесени материални щети по стените и тавана на фризьорския салон. Помещението е собственост на 32-годишна бургазлийка. Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава.  

В Поморие пък горя магазин за дрехи, разположен на ул. «Княз Борис I» в града, собственост на 59-годишен помориец. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци. Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието през светлата част на денонощието. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега