Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиян джигит предизвика хаос в столицата, рани и трима полицаи

Пиян джигит предизвика хаос в столицата, рани и трима полицаи

Снощи след 18.30 ч. лeк автомобил „Форд Фиеста” се блъснал в разделителната мантинела на кръстовището на бул. „Христо Ботев” и бул. „Тодор Александров” в столицата. Докато се опитвал да маневрира, шофьорът на фиестата ударил паркиран наблизо автомобил „Форд Кугар” и избягал от мястото на инцидента.

Пиян джигит предизвика хаос в столицата, рани и трима полицаи, съобщават от МВР. Снощи след 18.30 ч. лeк автомобил „Форд Фиеста” се блъснал в разделителната мантинела на кръстовището на бул. „Христо Ботев” и бул. „Тодор Александров” в столицата. Докато се опитвал да маневрира, шофьорът на фиестата ударил паркиран наблизо автомобил „Форд Кугар” и избягал от мястото на инцидента.

Полицаи, ангажирани с охраната на абитуриентския  бал на училище, намиращо се наблизо,  веднага подали сигнал в оперативния дежурен център на столичната дирекция.  Гражданин, който шофирал непосредствено след беглеца, сигнализирал на тел. 112. Автопатрули от Трето районно управление засекли нарушителя, който се движел по бул. „Тодор Александров”. Няколко пъти с включени звукови и светлинни сигнали полицаите се опитали да го спрат, но той не се подчинил.

На кръстовището на бул. „Константин Величков” и ул. „Пиротска” служебният автомобил засякъл форда, но шофьорът пак се опитал да избяга и се блъснал в полицейската кола. При удара леко са пострадали возещите се в служебната кола полицаи. При задържането на нарушителя се включил още един полицай, ангажиран в обезпечаване на обществения ред в училищата за абитуриентските балове. Шофьорът на форда, видимо употребил алкохол, оказал яростна съпротива и се държал грубо и арогантно със служителите на реда.  Установена е неговата самоличност – Н.П. /63 г./ от София.

Последвалият алкотест показал, че мъжът шофирал след употреба на алкохол – дрегерът отчел 1,42 промила. Нарушителят отказал да даде кръвна проба.На местопроизшествието  е  извършен оглед от дежурна оперативна група от столичната дирекция, екип на „Тежки пътно-транспортни произшествия” – Пътна полиция и дежурен следовател.Пияният мъж е задържан в Трето районно управление с полицейска мярка за 24 часа.

По случая се води бързо полицейско производство. Пострадалите при пътния инцидент служители са транспортирани в болнично заведение. Единият от тях – с комоцио, е настанен за наблюдение в клиника по неврохирургия, а колегите му, получили контузии по тялото, са освободени след медицински преглед.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега