Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пламен Константинов отново е начело на волейболните национали

Пламен Константинов отново е начело на волейболните национали

За него това е втори период начело на „лъвовете“ след 2014-2018

Само часове след прибирането си в България, новият национален селекционер на българският национален отбор по волейбол за мъже Пламен Константинов даде и своята първа официална пресконференция. В зала „Родина“ Константинов сподели, че за него винаги е било „нещо специално“ да работи за националния отбор, независимо дали като треньор или състезател. За него това е втори период начело на „лъвовете“ след 2014-2018.

„За мен националния отбор винаги е бил нещо специално. Аз също искам да започна с това да поздравя всички с празниците. Националният отбор винаги е бил нещо специално за мен, винаги е било удоволствие да се работи за него. И като състезател, и като треньор това винаги е било нещо специално за мен“, каза Константинов. Той също така загатна и за своите цели тази и следващата година и заяви, че пред отбора не трябва да се поставят твърде големи цели, тъй като, според него, това му е тежало през последните няколко години при Силвано Пранди и Николай Желязков.

„Никога не съм имал друг интерес извън добрата игра на отбора и това да радваме хората и любителите на спорта. Да се опитаме да върнем позициите на националния отбор и вярата на фенове, че той може да играе добър волейбол без да си поставяме големи очаквания. Според мен това тежеше на момчетата през последните години“, заяви Константинов. 

Преди същинското начало на пресконференцията бе потвърдено, че в щаба на Константинов ще влезе и бившият разпределител на националния отбор Андрей Жеков, който ще бъде един от помощник треньорите. В момента двамата работят заедно в руския Локомотив (Новосибирск). Останалата част от щаба на националния отбор ще бъде обявена на по-късен етап.

Източник: bgvolleyball.com
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега