Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Плащаме за синя и зелена зона в Бургас и чрез Viber

Плащаме за синя и зелена зона в Бургас и чрез Viber

Този нов, бърз и удобен начин на заплащане не променя цената на зоните. Тя е такава, каквато е в момента. Не се начисляват допълнителни такси, както при плащане с СМС.

Община Бургас вече предлага възможност за платено паркиране чрез приложението Viber. Иновативното решение е разработено от URBO PARKING. Чрез интерактивен чатбот във Viber всеки може да получава новини, информация за паркирането и различни видове паркинги с тяхното работно време. 

За пръв път във Viber ще бъде възможно заплащането на синя и зелена зона, благодарение на съвместната работа на Община Бургас и URBO PARKING.Този нов, бърз и удобен начин на заплащане не променя цената на зоните. Тя е такава, каквато е в момента. Не се начисляват допълнителни такси, както при плащане с СМС.

„Бургас бе една от първите Общини, които ни подкрепиха и заедно с тях продължаваме да развиваме удобни решения като уикенд пакет за паркинг и вече плащане чрез Viber.“, каза Андрей Лилов – CEO – URBO PARKING.

Плащанията чрез Viber са поредната подобрена услуга за жителите и посетителите на Бургас. Допълнително шофьорите ще могат автоматично да проверяват в коя зона се намират, както и да получават лесно достъпна информация за паркиране по местоживеене и служебен абонамент. Всички желаещи да използват услугата могат безплатно да се включат в канала на Градски транспорт – Бургас, като използват този ЛИНК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега