Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Побоят до смърт, за който са заподозрени деца, станал заради шише алкохол

Побоят до смърт, за който са заподозрени деца, станал заради шише алкохол

Убийството е извършено по особено жесток начин, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата.

Прокуратурата ще поиска постоянно задържане на трите непълнолетни момчета, заподозрени за убийството във видинското село Гъмзово. Конкретният повод за посегателството срещу жертвата е възникнал скандал за продаден алкохол на трите лица. Убийството е извършено по особено жесток начин, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата.

„За извършеното тежко престъпление са установени и задържани три лица. Повдигнати са обвинения за извършено убийство. Днес ще бъде внесено искане за мярка „задържане под стража”, която да бъде разгледана от Окръжния съд във Видин. Лицата са непълнолетни. Причина за престъплението е злоупотреба и употреба на алкохол”, заяви Владислав Влашев - говорител на прокуратурата във Видин. Четвъртото - 10-годишно момче, е под полицейска закрила. 

Пред Nova кметът на Гъмзово Венизел Флоров също посочи, че причината за агресията е закупена от жертвата ракия, която заподозрените не харесали. „Не била хубава, върнали са я, а човекът им е върнал парите. Според разследващите е бит с твърд предмет и ритан. Има счупена горна и долна челюст, череп, разкъсани устни”, обясни той.

Хората от селото определят задържаните като лоши момчета. „Бият, пушат, дрогират се, правят лошо, разбиват къщи. Не ходят на училище и аз специално не мога да кажа добро за тях. Имали са и други провинения - много пъти са викани от полицията”, обясни жителка на Гъмзово.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега