Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина известният диджей Avicii

Почина известният диджей Avicii

Tим Берглинг, един от най-популярните съвременни диджеи, известен под псевдонима Avicii, почина на 28 години, потвърди негов представител. Той е бил открит вчера следобед мъртъв в Мускат, столицата на Оман, но не се посочва причината за смъртта му.

Tим Берглинг, един от най-популярните съвременни диджеи, известен под псевдонима Avicii, почина на 28 години, потвърди негов представител. Той е бил открит вчера следобед мъртъв в Мускат, столицата на Оман, но не се посочва причината за смъртта му.

Най-известната му песен "Wake Me Up" имаше платинов успех и достигна до номер 4 в класацията на Billboard's Hot 100. В танцовите класации той имаше седем Топ 10 хитове, припомня агенция "Блумбърг".Avicii бе номиниран за две награди "Грами", две MTV Europe Music Awards и една награда "Билборд музика".

През есента на 2013 година Avicii издаде своя първи студиен албум "True", който стана платинен в Австрия, Канада, Мексико, Норвегия, Полша, Швеция и Великобритания.Смъртта му идва само дни, след като е номиниран за наградата "Билборд Музика" за 2018 г. за най-добър танц / електронен албум за неговия ЕР "Avicii (01)".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега