Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина Кен Хенсли - авторът на July Morning и Lady in Black!

Почина Кен Хенсли - авторът на July Morning и Lady in Black!

Кен Хенсли, автор на най-известните парчета на „Uriah Heep“, сред които July Morning и Lady in Black, почина на 75 години.Новината за смъртта му бе съобщена от брат му Тревър във Фейсбук.

Звездата на „Uriah Heep“, Кен Хенсли,  почина на 75 години. Новината за смъртта му бе съобщена от брат му Тревър във Фейсбук.

"Пиша това с натежало сърце, за да ви уведомя, че брат ми Кен Хенсли почина в сряда вечерта. Красивата му съпруга Моника беше до него и успокояваше Кен през последните няколко минути с нас. Всички сме съкрушени от тази трагична и невероятно неочаквана загуба и ви молим да ни дадете малко място и време, за да се примирим с нея. Кен ще бъде кремиран на частна церемония в Испания, така че, моля, не искайте информация за погребението. Кен си отиде, но никога няма да бъде забравен и винаги ще бъде в сърцата ни".


I am writing this with a heavy heart to let you know that my brother Ken Hensley passed away peacefully on Wednesday...

Публикувахте от Trevor Hensley в Четвъртък, 5 ноември 2020 г.
Той е автор или съавтор на повечето хитови парчета на групата „Uriah Heep“, сред които: Look at Yourself, Lady in Black, July Morning и др. Кен Хенсли нeколкократно гостува в България за съвместни проекти и концертни изпълнения с български рок групи. Не веднъж е гостувал и в Бургас.

"Кен Хенсли се присъедини към големия небесен концерт, където в момента го посрещат като един от тях още куп безсмъртни имена в рок музиката, така че там няма да му е самотно и скучно. А ние в Бургас ще си спомняме с почит за него всяко лято, когато чуем на плажа да се пее „Джулай морнинг“", написа кметът Николов.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега