Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина легендарният музикант Джон Лоутън

Почина легендарният музикант Джон Лоутън

Той беше голям приятел на България, харесваше природата, историята и културата на страната ни. Участва в редица български филми, предавания и културни инициативи

Легендарният изпълнител на „July morning” Джон Лоутън е починал. Тъжната новина беше съобщена на официалния сайт на Uriah Heep. 74-годишният певец си е отишъл на 29 юни. "C дълбoкo cъжaлeниe cпoдeлямe трaгичнaтa нoвинa зa нaпълнo нeoчaквaния крaй нa Джoн. Прoтивнo нa cъoбщeниятa, нe e имaл зaбoлявaнe, кoeтo прaви нeгoвaтa cмърт нeрaзбирaeмa. Тoй cи oтидe мирнo c жeнa cи дo нeгo. Щe ни липcвa cилнo", кaзвaт oт групaтa.

Джон Лоутън често гостуваше в България. В продължение на години той бе главно действащо лице в концертите за посрещане на първия юлски изгрев на Камен бряг или Каварна. Той е почетен гражданин на Бургас. Лоутън беше голям приятел на България, харесваше природата, историята и културата на страната ни. Участва в редица български филми, предавания и културни инициативи.

"Миналата година отлетя Кен Хенсли. Сега разбрах от медиите, че вече го няма и Джон Лоутън. Аз ще ги помня усмихнати, като на снимките. Бургас ще продължи да пее песента "Джулай морнинг" всяко лято на плажа, така че не искаме и няма да се разделим с тях завинаги. Светъл път!", написа в профила си във Фейсбук кметът на Бургас Димитър Николов. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега