Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина родилката, за която стотици хора дариха кръв

Почина родилката, за която стотици хора дариха кръв

37-годишната родилка Юлия Виранова-Димитрова, за която стотици бургазлии и хора от цялата страна дариха кръв, е починала след 25 дни борба за живота ѝ в МБАЛ “Дева Мария“ в Бургас тази нощ.

37-годишната родилка Юлия Виранова-Димитрова,за която стотици бургазлии и хора от цялата страна дариха кръв, е починала след25 дни борба за живота ѝ в МБАЛ “Дева Мария“ в Бургас тази нощ. 

„С голяма тъга Ви съобщаваме, че Юлияпочина след 25 дни престой в Реанимация. Нека запазим минута мълчание и да сепомолим за душата ѝ. Благодарим на всички, които седмици наред се грижеха имолеха за нея. Благодарим на всички, които се отзоваха и бяха съпричастни къмпризива ни и дариха кръв. Юлия успя да обедини цяла България, но за съжалениечудото, за което се молихме всички ние, не се случи.Изказваме съболезнования на семействотои приятелите на Юлия. Поклон пред паметта ѝ!“, съобщават от лечебнотозаведение.  

Припомняме, че на 22февруари ямболийката роди третото си дете в бургаската болница. Раждането беняколко седмици преди определения термин след изключително тежка бременност.Родилката разви ДИК синдром, при който кръвта не се съсирва. Лекарите призоваха за помощ и стотици бургазлии и хора от цялата страни дариха кръв.Състоянието на Юлия обаче се влоши и тя изпадна в кома. Въпреки близоедномесечната им борба, родилката е починала.

За новородения ѝ син Теодор и двете ѝ по-големи деца - 9-годишната Мадлени 5-годишният Данаил се грижат съпругът ѝ Галин и майка ѝ. "Благодаря на всички за подкрепата за Юлия и нейното семейство...Ридайте приятели... Плачете с нас.. Юлчето напусна този свят, но ще живеезавинаги в сърцата ни чрез трите ни дечица...", написа съпругът наЮлия в социалната мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега