Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почитат жертвите на атентата в Бургас с възпоменателна церемония

Почитат жертвите на атентата в Бургас с възпоменателна церемония

40 дни след атентата на летище Бургас, у нас пристигат роднини на петимата загинали граждани на Израел.

40 дни след атентата на летище Бургас, у нас пристигат роднини на петимата загинали граждани на Израел. Днес те ще участват във възпоменателна церемония в Синагогата в София, а утре се очаква да посетят и мястото на трагичния атентат в Бургас.  

В своето тридневно посещение, те ще бъдат придружавани от  вицепремиерът и министър по стратегическите въпроси Моше Яалон, съобщи израелското електронно издание ArutzSheva.

Близките на жертвите ще отседнат в дома на израелския посланик в България Шаул Камиса-Раз. Визитата им включва срещи с президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов, както и с министъра на икономиката и туризма Делян Добрев.

От прессекретариата на държавния глава вече съобщиха, че президентът ще присъства на възпоменателната церемония за жертвите на терористичния акт в Бургас.  На службата ще присъстват и министри, представители на различните вероизповедания у нас и на дипломатическия корпус, уточняват от прессекретариата.

Припомняме, че при атентата на 18 юли загинаха 6 души и 33-ма бяха ранени. Бомбата, пренасяна от млад мъж, избухна в автобус с туристи от Израел. Загина и един българин - шофьорът на автобуса Мустафа Кьосов от село Юруково.

Към момента българските власти все още не са излезли с версия за извършителя, организацията и страната, която е поръчала взрива.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега