Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подреждат "Късчета България" в галерия Баев

Подреждат "Късчета България" в галерия Баев

Втората самостоятелна изложба на художника Божидар Чантарски ще ни отведе на своеобразна разходка из най-красивите забележителности на страната ни.

"Късчета България" ще гостуват на бургаската галерия "Георги Баев". Втората самостоятелна изложба на художника Божидар Чантарски ще ни отведе на своеобразна разходка из най-красивите забележителности на страната ни.

Официалното откриване на експозицията ще се състои на 24-и октомври, от 18:00 часа. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я разгледат на бул. "Демокрация" 6 до 30-и октомври, при вход свободен.

Божидар Чантарски е роден в град Бургас на 23-и март 1983 г. През 2005 г. завършва Факултета по изобразителни изкуства към ВТУ "Св. Св Кирил и Методий", Катедра "Графика" в курса на проф. Мотко Бумов. Обект на творчеството на художника са основно човекът, отразяващ щрихите на живота; богатата природа на България; бита на отрудения селянин и възрожденската архитектура.

Художникът е носител на наградите: "Пазител на традициите" 2014 г., в категория "Изобразително изкуство" и "Рицар на четката" 2016 г.  Картини на автора са притежание на частни колекционери от България, Финландия, Америка, Япония, Русия, Германия и др.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега