Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицай е в болница след среднощна гонка в Бургас

Полицай е в болница след среднощна гонка в Бургас

За да подкрепи морално и да се осведоми за здравословното състояние на инспектор Иван Панчуков, директорът на ОДМВР Бургас старши-комисар Емил Павлов го посети лично в болницата, като му пожела крехко здраве и бързо възстановяване.

В събота сутрин, около 02:30 часа, екип на Пето Районно управление - Бургас се опитва да спре със звуков и светлинен сигнал л.а. „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация, движещ се в района до бл. 9 в к-с „Изгрев“. Водачът на автомобила не се подчинил на полицейското разпореждане и ускорявайки скоростта си, се опитал да избяга, насочвайки се към блокове 5 и 7.

Там преминава през спусната бариера на паркинга, излиза на ул. „Транспортна“ и се насочва в посока гробищния парк. Автопатрулът последвал автомобила и движейки се по успоредната на „Транспортна“ улица. На кръстовището с ул. „Петко Задгорски“, „Фолксваген“-ът блъска странично полицейски автомобил „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишен полицейски служител от Пето районно управление - Бургас. В резултат на пътния инцидент пострадал полицейският служител и водач на автомобила -  взводен командир Иван Панчуков, който с комоцио, е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Водачът на л.а. „Фолксваген“ изоставил автомобила се и се е укрил, но е установено, че това е 24-годишен криминално проявен софиянец. Издирването му продължава. За да подкрепи морално и да се осведоми за здравословното състояние на инспектор Иван Панчуков, директорът на ОДМВР Бургас старши-комисар Емил Павлов го посети лично в болницата, като му пожела крепко здраве и бързо възстановяване. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • anonimen
    15 юни 2024 21:55

    Най - накрая тая кука да си вземе тва дето му се полага, ама така става като зарибява малолетните момиченца по училищата... ;)

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега