Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицаи спипаха крадци на плажа в Слънчев бряг

Полицаи спипаха крадци на плажа в Слънчев бряг

Днес около 04.30 часа патрул със служебни кучета към Районно управление «Полиция» - Несебър забелязали на плажната ивица пред бар «Мексо» в Слънчев бряг младежи да се навъртат покрай шезлонг, на който има оставени вещи без надзор.

Днес около 04.30 часа  патрул със служебни кучета към Районно управление «Полиция» - Несебър забелязали на плажната ивица пред бар «Мексо» в Слънчев бряг младежи да се навъртат покрай шезлонг, на който има оставени вещи без надзор.

В последствие непознатите се навели до вещите и започнали да ровят в тях. Полицейските служители се насочили към лицата и им разпоредили да легнат на пясъка. При задържането единия младеж държал в ръцете си дамска чанта, а на пясъка около него имало пръснати и други вещи.

В това време от морето излязла 24-годишна немска туристка, която заявила, че вещите са нейни. Установено е, че в чантата се съдържали мобилен телефон, фотоапарат, три банкови карти, лична карта, сумата от 200 евро и 10 лева. Задържани са 28-годишният И.П. от Девин и 25-годищният П.А. от Дългопол. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега