Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицаят на месец август разкрил извършителите на побой

Полицаят на месец август разкрил извършителите на побой

На поредната церемония „Полицай на м. август” провела се пред личния състав на Районно управление „Полиция” – Созопол, Директорът на ОДМВР – Бургас Комисар Милен Димитров отличи полицай Кирил Батоев.

На поредната церемония „Полицай на м. август” провела се пред личния състав на Районно управление „Полиция” – Созопол, Директорът на ОДМВР – Бургас Комисар Милен Димитров отличи полицай Кирил Батоев. Служителят в патрулно-постова дейност към „Охранителна полиция” на крайморското управление, бе награден за това че благодарение на инициативността и професионализма му се е стигнало до разпознаването и задържането на извършителите на побой над 45-годишен мъж от с. Долна Митрополия, осъществен около 05.20 ч. на 17.08.т.г. на ул. ”Виа Понтика” пред хотел “Калисто” в Созопол.

След получаване на сигнала за инцидента в Районно управление „Полиция” – Созопол, на местопроизшествието е изпратен автопатрул в състав полицай Батоев и негов колега от звено „Специализирани полицейски сили” към СДВР. Служителите открили на пътя да лежи в безсъзнание и безпомощно състояние 45-годишен мъж, който след спречкване с двама непознати младежи и нанесен му побой, пада на земята и удря главата си в асфалта. Полицаите получават бегло описание на единия от извършителите, след което пострадалият е откаран в МБАЛ – Бургас и настанен в отделение по „Неврохирургия” с тежка черепно-мозъчна травма / счупен череп и хематом на мозъка/.

Смяната на служителите приключва в 07.00 ч. на 17.08.т.г., като същия ден от 19.00 ч. отново застъпват за нощна смяна. Получават нови данни за външността на извършителите на побоя, като на 18.08.т.г. около 02.00 ч. в резултат на проведена лична издирвателна дейност и проявено изключително полицейско майсторство, полицейските служители установяват и задържат двамата извършители на престъплението – това са криминално проявения Д.Щ., 20- годишен и 22-годишният Г.П., и двамата от Харманли, които направили пълни самопризнания.

Полицай Кирил Батоев бе отличен с почетна грамота и награден с «обявяване на благодарност» и индивидуална парична награда в размер на 100 лв. Комисар Димитров подчерта високата степен на професионализъм демонстрирана от полицейския служител, която допринесла за разкриването на едно тежко престъпление, осъществено в разгара на летния сезон.

От своя страна полицай Батоев благодари за полученото отличие, като благодари на своите колеги и началника на крайморското районно управление – главен инспектор Дойчин Янев, ангажирайки се и за в бъдеще да продължи да работи професионално и умело, за да спомогне Районно управление „Полиция” – Созопол да се сдобие с нови титли „Полицай на месеца”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега