Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полиция влезе в сградите на Община Бургас и Областна управа /Обновена/

Полиция влезе в сградите на Община Бургас и Областна управа /Обновена/

Работата в администрацията и обслужването на граждани продължава без допълнителни притеснения, както и обработването на текущите преписки.

Полицията влезе в сградата на Община Бургас. Работата на униформените там е по досъдебно производство, свързано с имоти в "Росенец". В момента се извършва проверка и в Областна управа Бургас. От администрацията съобщиха следното: 

"Във връзка с изискването на място в Областна администрация Бургас на документи от екип на Икономическа полиция областният управител проф. Мария Нейкова и администрацията оказват пълно съдействие на проверяващите органи. Изискват се документи, свързани със заповед от минал период, за имоти в Лесопарк „Росенец“ с цел изясняване на обстоятелства. Работата в администрацията и обслужването на граждани продължава без допълнителни притеснения, както и обработването на текущите преписки."

От Община Бургас също излязоха с позиция по случая, ето какво гласи тя:

"В Община Бургас ежедневно се извършват проверки от различни институции. Община Бургас съдейства на всички контролни органи, които следят за законността във всяка една сфера. 

Община Бургас приветства усилията на българските институции да реагират на всеки един сигнал, оказва пълно съдействие и няма никакви притеснения за законността на действията си. 

Всички документи свързани със заповеди за деактуване в полза на държавата са предоставени многократно на компетентните органи.Същите бяха предоставени отново и днес. 

Община Бургас няма как да продава, нито да се разпорежда с имоти, които са присъдени от българския съд именно на българската държава още през 2012 г. Община Бургас не тълкува, а директно изпълнява решенията на българския съд и със заповед ги е деактувала в полза на държавата. Община Бургас няма отношение към последващото разпореждане с държавни имоти."
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега