Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията издирва 21-годишен за тежко криминално престъпление

Полицията издирва 21-годишен за тежко криминално престъпление

Младият мъж е търсен във връзка с разследване на убийството на 7-годишно момиченце.

Полицията издирва  Мартин Трифонов /21 г./ от град Сливен във връзка с тежко криминално престъпление в района на село Сотиря, Сливенска област.

Младият мъж е търсен във връзка с разследване на убийството на 7-годишно момиченце. Детето е открито от близки в безпомощно състояние, около 14:00 часа вчера, с множество травми по тялото. Починало е в болницата, въпреки опитите на медиците да спасят живота му.

Целият полицейски състав, жандармерия, гранични полицаи, планински спасители и служители на държавното горско стопанство са включени в издирването на заподозрения в извършеното брутално убийство на 7-годишно момиченце в с. Сотиря, Сливенско. 

Заподозреният е осъждан, с криминалистически регистрации. Според  данните до момента мъжът е асоциален, безработен, в тежко материално състояние, страхува се от кучета, уточняват от пресцентъра на МВР

Той е забелязан в района, не е въоръжен, няма данни да е агресивен. Независимо от това, главният секретар призова местните жители да са внимателни предвид състоянието му и ако го забележат, да не проявяват самостоятелни действия, а веднага да сигнализират в полицията.

Хората, които имат информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112 или в  най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана, уверяват от вътрешното министерство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега