Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията задържа шестима при акция срещу наркотиците в района на училищата

Полицията задържа шестима при акция срещу наркотиците в района на училищата

Сред тях е 29-годишен криминално проявен карнобатлия, задържан в близост до училище „Петко Росен” в к-с „Меден Рудник”.

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани шестима мъже, като са образувани три бързи производства и три преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерните случаи са свързани със:
- задържането на 29-годишен криминално проявен карнобатлия в близост до училище „Петко Росен” в к-с „Меден Рудник”, в когото служителите от Четвърто Районно управление – Бургас намерили и иззели пликчета с метамфетамин и марихуана и електронна везна. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство.
- задържането на 41-годишен криминално проявен бургазлия, спрян за проверка около 20.40 ч. на 23.01.т.г. в района до бл. 60 на бул. „Струга” в к-с «Братя Миладинови», докато управлявал л.а. «Опел Астра», с чуждестранни регистрационни номера. След тестване за употреба на алкохол и наркотици, втората проба се оказала положителна за употреба на метамфетамин, но водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. На водачът е съставен акт по Закона за движение по пътищата и са свалени регистрационните табели на автомобила. При извършена проверка на лекия автомобил, под предната лява седалка е намерен газов пистолет с три боеприпаса към него и найлоново пликче с катабис. Водачът е задържан за срок от 24 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега