Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие посреща най-добрите в сферата на СПА и балнеотуризма

Поморие посреща най-добрите в сферата на СПА и балнеотуризма

Поморие ще бъде домакин на 18-тия Годишен Конгрес на Европейската СПА Асоциация(ЕСПА). В дните от 14 до 17 май градът ще събере представители на водещи международни компании в областта на туризма – хотелиери, туроператори, фирми за оборудване на спа центрове.

Поморие ще бъде домакин на 18-тия Годишен Конгрес на Европейската СПА Асоциация(ЕСПА). В дните от 14 до 17 май градът ще събере представители на водещи международни компании в областта на туризма  – хотелиери, туроператори, фирми за оборудване на спа центрове. На събитието ще присъстват кметове на водещи европейски спа общини, представители на европейски здравно осигурителни каси и пенсионни фондове.

За пръв път събитие от световна величина в сферата на Спа туризма се провежда в България. В Европейската СПА Асоциация членуват над 20 държави от Европейския съюз, утвърдили се като водещи спа,медикъл спа,балнео и уелнес дестинации. Всички международни туристически изложения, на които Община Поморие  взе участие, дадоха възможност на 18-тия Конгрес на ЕСПА, да бъдат поканени световни специалисти в туристическия бранш.

Един от  най-мащабните туристически форуми в света - ITB Берлин – започна с пресконференция по повод домакинството на град  Поморие на Конгреса, на която участваше президентът  на Европейската СПА Асоциация, Мартин Плачи. Пред чуждестранни медии, заместник - министърът на икономиката, енергетиката и туризма  Иво Маринов, представи Поморие като Морски център на медицинския туризъм, известен със своите лечебни възможности, допълнен и от продуктите на уникалното Поморийско солено езеро.

На 14 май – първия ден от конгреса – отново ще бъде дадена пресконференция относно развитието на Поморие, като дестинация  предлагаща качествен целогодишен спа продукт. В нея ще вземат участие президентът на Европейската СПА Асоциация Мартин Плачи, председателят на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан Шарлопов, заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов и кметът на Община Поморие Иван Алексиев.

Домакинството на Поморие на 18-тия Годишен Конгрес на Европейската СПА Асоциация е мащабна интернационална реклама за общината. Тя ще привлече вниманието на световно известните лица в областта на туризма към природните, исторически и културни ресурси на града и общината ни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега