Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие спечели награда за иновативна СПА дестинация на България

Поморие спечели награда за иновативна СПА дестинация на България

Поморие спечели наградата на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм/БСБСПА/ – „Иновативна СПА дестинация на България”. В деветчленното жури, което определи победителите участваха председателят на БСБСПА – Стефан Шарлопов, заместник-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев и председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – Благой Рагин.

Помориеспечели наградата на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм/БСБСПА/ –„Иновативна СПА дестинация на България”. В деветчленнотожури, което определи победителите участваха председателят на БСБСПА –Стефан Шарлопов, заместник-министърът на икономиката и енергетиката БранимирБотев и председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация –Благой Рагин.        

Балнеохотел „Поморие” също се отличи с високо качество на предлаганите СПА услуги испечели награди в две категории – за иновативен медикъл СПА хотел и иновативнакомплексна СПА програма с натурални български продукти „Съкровищата наБългария”.Наградите заиновации на БСБСПА са ежегоден конкурс, който награждава най-добритенововъведения и подкрепя творческото мислене и управление в областта на СПАбизнеса.

Община Поморие получи престижния приз заради постигнатите високи резултатив СПА и балнео туризма. Част от тях са домакинството на града на 18-тия годишенконгрес на Европейската СПА асоциация, развитието му като дестинация,предлагаща целогодишен балнео и СПА продукт, участията в международнитуристически изложения, изработването на атрактивни рекламни материали ипромоционални филми. 

Като победителОбщина Поморие ще получи право да кандидатства за наградите за иновации наЕвропейската СПА асоциация, както и безплатна регистрационна такса за участие в19-тия годишен конгрес на асоциацията. С наградата Поморие си осигури и активенПР от страна на БСБСПА, включително и безплатно участие с рекламен банер наинтернет страницата на организацията.         

Наградата за иновативна СПА дестинацияна България ще бъде връчена официално по време на първия Годишен конгрес наБългарски съюз по балнеология и спа туризъм, който ще се проведе в Хисаря, на28-29 май 2014 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега