Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийска гимназия с отличие от национален конкурс

Поморийска гимназия с отличие от национален конкурс

В дните от 18 до 20 април 2013 г. в гр. Пловдив се проведе Петата Панорама на професионалното образование под патронажа на Министъра на образованието младежта и науката.

В дните от 18 до 20 април 2013 г. в гр. Пловдив се проведе Петата Панорама на професионалното образование под патронажа на Министъра на образованието младежта и науката. В надпреварата взеха участие ученици от 63 професионални гимназии по направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”.

С високата си професионална подготовка, усърдие и талант, учениците от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие, представиха отлично своето училище, своя град и заслужиха уважението на всички присъстващи. В категорията  „Най- добър млад сервитьор - сомелиер”  Мариела Теохарова от 11”а” клас с ръководител Велка Байчева завоюва осмо място. Малко не и достигна да се качи на почетната стълбичка.

Това я амбицира още повече спечели предварителните кръгове за следващата година, което ще и даде правото да участва на този голям форум. Сръчната тинейджърка Ани Петрова от 12”а” клас с ръководител Златка Ватева, която неведнъж е носела успехи за училището си, след оспорвана битка завоюва второ място. Тя впечатли професионалното жури със смелото и атрактивно боравене с шейкъра и бутилките. С постигнатите резултати училището показа, че не е само една от многото гимназии в България, а марка за професионализъм в регионален и национален мащаб.         

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега